zondag 13 juni 2010

Stephansdom 2


We hebben op internet een plaatje gevonden waar de kerk helemaal op staat. Kijk maar eens!

woensdag 9 juni 2010

Stephansdom




In Wenen staat een hele grote kerk. Die kerk heet de Stephansdom en is heel groot en ook heel bekend. Op de foto zie je mij samen met Theo voor de kerk. Ik speel hier veel met Theo en zijn zusje Tonke. Ze komen ook uit Nederland en hun moeder speelt saxofoon in hetzelfde orkest als mijn mama. Toen wij in de kerk waren was er een dienst bezig. In de kerk mochten Theo en ik ook een kaarsje aansteken en een wens doen.

Vlinderhuis





Vandaag ben ik in het vlinderhuis geweest. In het vlinderhuis zijn heel veel hele mooie vlinders. Er zijn grote, kleine, blauwe, bruine, met stippen en nog veel meer. Sommige vlinders durven op je te gaan zitten. Weet je trouwens hoe een vlinder een vlinder wordt? Eerst is het een rups, daarna een cocon en dan een vlinder. In het vlinderhuis waren ook de coconnen te zien. Sommigen waren al leeg, maar je kon ook zien dat er soms een vlinder aan het uitkomen was. Kijk maar eens!

dinsdag 8 juni 2010

Warm!



Het is warm in Wenen. Papa zegt dat het bijna 30 graden is. Dat zegt me niet zoveel, maar ik heb wel de hele tijd veel zin in zwemmen en spelen met water. Gelukkig zijn er een hele boel Roeffen Marts in Wenen. Vandaag waren we er bij een waar je met een waterpomp een riviertje kon maken. Superleuk!

maandag 7 juni 2010

Bij een repetitie 1

Vandaag ben ik bij een repetitie van mama geweest. Het orkest speelt mee met een opera. Dat is dus niet alleen muziek, maar ook zangers en zangeressen! Op het podium is een heel mooi decor. Het orkest zit bijna onder het podium, maar gelukkig kan ik als ik over het randje kijk wel mama zien. Papa heeft een filmpje gemaakt van de repetitie.

Bij een repetitie 2

Vandaag was er iemand jarig en daarom speelde het orkest ' Happy Birthday'.

zondag 6 juni 2010

Wenen


Gisteren ben ik met papa met het vliegtuig naar Wenen gekomen. Mama is hier al een tijdje. We zijn hier nu alweer voor de tweede keer, want we waren hier ook al in de meivakantie. Het is hier superwarm. Vandaag zijn papa en ik naar het zwembad geweest. Mama moet de hele dag repeteren, maar we kunnen gelukkig wel samen avondeten. Cindy komt ook en dat vind ik heel erg leuk. Cindy speelt ook in het orkest.

vrijdag 4 juni 2010

Hallo!

Hallo!

Ik ben Tamar.
Mijn mama speelt viool in een orkest en gaat daarmee vaak op reis. Soms mag ik samen met papa met haar mee. En soms, als ze lang weg is, gaan papa en ik bij haar op bezoek. Op deze website wil ik jullie vertellen en laten zien wat ik allemaal meemaak. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen! En...ik vind het ook heel leuk als jullie een berichtje schrijven!

Groetjes Tamar